Διδάσκοντες

Μπορώ να αποθηκεύσω τις συνομιλίες από το chat;

Θα πρέπει να μαρκάρετε όλες τις συνομιλίες και στην συνέχεια να τις κάνετε αντιγραφή και επικόλληση σε κάποιο word αρχείο. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο (Ερωτοαπαντήσεις) για απορίες των φοιτητών σας και στην συνέχεια να αποθηκεύσετε το αρχείο.

30 March, 2020|

Κάνω παρουσίαση PowerPoint και οι φοιτητές μου διαμαρτύρονται ότι δεν βλέπουν τις διαφάνιες μου.

Αυτό συμβαίνει μόνο στους φοιτητές που έχουν συνδεθεί με φορητές συσκευές (IOS,Android). Προτιμήστε τις άλλες δυο επιλογές παρουσίασης (διαμοιρασμό οθόνης ή διαμοιρασμό προγράμματος. Προσοχή: Μην πατήσετε το κουμπί Give Control  στο πάνω μέρος της οθόνης σας γιατί έτσι θα παραχωρήσετε δυνατότητα παρουσίασης στους φοιτητές σας.

30 March, 2020|

Υπάρχει δυνατότητα να καταγράψω τη διάλεξή μου;

Για να μπορέσετε να καταγράψετε μια διάλεξη θα πρέπει: Α) Να είσαστε ο διοργανωτής της διάλεξης Β) Να συνδεθείτε σε αυτή με την Desktop Εφαρμογή. Η δυνατότητα καταγραφής δεν παρέχετε στην εφαρμογή Skype Meeting App (Skype web) Γ) Αφού κάνετε την καταγραφή θέλει μεγάλη προσοχή η πιθανή δημοσίευση της καθώς προκύπτουν ζητήματα προσωπικών δεδομένων (GDPR) [...]

30 March, 2020|

Είμαι διδάσκων, προσπαθώ να συνδεθώ σε μια διάλεξη με το πρόγραμμα πελάτη το οποίο έχω από παλιά εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου αλλά δεν έχω δικαιώματα παρουσίασης.

Αυτό συμβαίνει γιατί έχετε συνδέσει κάποιο άλλο εταιρικό ή ακαδημαϊκό λογαριασμό στο Skype for Business (πχ ΕΑΠ). Υπάρχουν δύο λύσεις. Είτε θα αποσυνδεθείτε και θα ξανά συνδεθείτε με το λογαριασμό του Πανεπιστημίου Πατρών στο SFB είτε θα επιλέξετε να συμμετέχετε στη διάλεξή σας με την εφαρμογή συσκέψεις Skype (web) και όχι με επιτραπέζιο υπολογιστή

30 March, 2020|
Load More Posts